Acosa Coatingsystemen

Productomschrijving Innochem Kowrap E100M


Kowrap E100M rondom krimpbare moffen zijn ontworpen voor een volledig corrosiepreventiesysteem van de veldlas bij onshore/offshore stalen pijpleidingen in verschillende distributie- en transmissienetwerken voor een bedrijfstemperatuur tot 100ºC. Het bestaat uit een kruislings verbonden polymeerrug en een hittegevoelige visco-elastische afdichtingslijm.


De installatie wordt toegepast op een gereinigd, voorverwarmd en gedroogd pijpoppervlak zonder dat er vloeibare lijm nodig is. Tijdens de toepassing wordt Kowrap strak omwikkeld door het toestaan van een fakkelbehandeling om krimp rond een veldlas te vormen. In de herstelfase stroomt verzachte mastieklijm om een perfecte verbinding met het pijpoppervlak te vormen, wat absolute bescherming tegen corrosie biedt. De kruislings verbonden polymeer buitenlaag van het systeem wordt bestand tegen hoge impact tegen mogelijke externe stress en schade, en het voorkomt ook vochttransmissie die aan het begin van corrosiegroei resulteert.


Het systeem is compatibel met algemene pijpcoatingmaterialen (PE, PP, FBE, PU, Koolteer, Asfalt enz.), wat een breed scala aan gebruik mogelijk maakt.


Minimale installatietemperatuur: 90°C


Bekijk of download de technische documentatie voor de Innochem Kowrap E100M:


Product data sheet Innochem Kwrap E100M (pdf, English)