Acosa Coatingsystemen

Productomschrijving Innochem Kowrap E60M


Kowrap E60M wikkelbare krimpmoffen zijn ontworpen voor een complete corrosiepreventiesysteem van de veldverbinding op staalpijpleidingen aan land/ter zee in diverse distributie- en transportnetwerken voor bedrijfstemperaturen tot 80ºC. Het bestaat uit een kruislings verbonden polymeerrug en een warmtegevoelige visco-elastische dichtingslijm.


De installatie wordt toegepast op een gereinigd, voorverwarmd en gedroogd pijpoppervlak zonder dat er vloeibare lijm nodig is. Tijdens de toepassing wordt Kowrap strak omwikkeld door het toestaan van fakkelbehandeling om krimp rond een veldverbinding te vormen. Tijdens de herstelfase vloeit verzachte mastieklijm om een perfecte verbinding met het pijpoppervlak te vormen en biedt absolute bescherming tegen corrosie.


De kruislings verbonden polymeer buitenlaag van het systeem wordt bestand tegen mogelijke externe stress en schade, en het voorkomt ook vochttransmissie wat aan het begin van corrosiegroei resulteert.


Het systeem is compatibel met algemene pijpcoatingmaterialen (PE, PP, FBE, PU, Steenkoolteer, Asfalt enz.) wat een breed scala aan gebruik mogelijk maakt.


Minimale installatietemperatuur: 75°C


Bekijk of download de technische documentatie voor de Innochem Kowrap E60M:


Product data sheet Innochem Kwrap E60M (pdf, English)